اطلاعات تماس 04134403944

دستگاه فرم فیل سیل

دستگاه فرم فیل سیل

‎بسته بندي محصولات غذايي با دستگاه فرم فیل سیل يكي از كم هزينه ترين روشهاي بسته بندي است كه در عين حال ماندگاري مناسبي نيز براي محصول فراهم كرده و در ابعاد و اشكال متفاوت و مناسب قابل دسترسي مي باشد .

 

‎به دليل انجام تمامي عمليات بسته بندي در دستگاه فرم فیل سیل ، شامل: ساخت ظرف، پر شدن ظرف، دربندي و در نهايت برش و جدا سازي بسته ها از هم در يك فرآيند به هم پيوسته و سريع و بدون دخالت عامل انساني، نتيجه كار يك بسته غذايي بهداشتي و ارزان با تيراژ مناسب و با استفاده از حداقل نيروي انساني است . بسته بندي با دستگاه فرم فیل سیل بيشتر براي مواد غذايي به شكل مايعات رقيق و نيمه غليظ مانند: مربا، عسل، شكلات مايع، انواع مواد لبني و كره، دسر و … كاربرد فراواني دارد .

 

‎شرح كل عمليات بسته بندي در دستگاه فرم فیل سیل به صورت خلاصه به شرح زير است :

 

 

‎1- گرم كردن فيلم ظرف ساز ( Heating ) :

‎در اين قسمت فيلم پليمري كه ظرف از آن تهيه مي شود و عمدتا” از جنس PS يا PET ميباشد توسط دستگاه به حدي كه قابليت فرم پذيري داشته باشد ، بسته به جنس پليمر و ضخامت آن از 200 – 130 درجه سانتيگراد گرم مي شود .

 

 

 

 

 

 

‎2- فرم دهی ظروف ( Forming ) :

‎در اين قسمت فيلم گرم شده توسط فشار هواي مثبت و كشش مكانيكي فيلم به شكل دلخواه فرم داده شده و ظرف ساخته مي شود .

 

 

 

 

 

 

 

‎3- پر كردن ( Filling ) :

‎در اين قسمت ظروف ساخته شده به محل پر كن هدايت شده و از مواد مورد نظر به مقدار تعيين شده پر مي شوند .

 

 

 

 

 

 

 

 

‎4- دربندي با سيل حرارتي ( Sealing ) :

‎در اين بخش از ماشين، ظروف پر شده با روكشي از جنس فويل آلومينيوم يا تركيبي از فويل و پليمر توسط حرارت و فشار مكانيكي دربندي مي شوند .

 

 

 

 

 

 

 

‎5- برش ( Cutting ) :

‎در اين قسمت، ظرف بسته بندي شده برش خورده و از هم جدا شده ودر نقاله خروجي قرار مي گيرند .

 

 

 

 

 

 

 

کلمات کلیدی :

دستگاه – ماشین – بسته بندی – فرم – فیل – سیل – سینگل یوز – تکنفره – عسل – مربا – کره – خامه – پنیر – آب – لیوانی – آبمعدنی – سس –  شکلات – ژله – مایونز – کچاپ – کرم – ارده – کاکائو – روغن – زیتون