اطلاعات تماس 04134403944

دستگاه ترموفرمینگ

دستگاه ترموفرمینگ

اصول کار دستگاه ترموفرمينگ ‎یک فرآیند شکل دهی ثانویه است که به کمک آن ورق های پلاستیکی شکل دهی می شوند. معمول ترین موادی که در دستگاه ترموفرمینگ استفاده می شوند PVC و PS و PET می باشند. ظروف بزرگ بسته بندی را می توان به آسانی با استفاده از این روش تولید کرد .

 

 

 

به دليل انجام تمامي عمليات بسته بندي در دستگاه ترموفرمینگ ، شامل: ساخت ظرف، دربندي و در نهايت برش و جدا سازي بسته ها از هم در يك فرآيند به هم پيوسته و سريع و بدون دخالت عامل انساني، نتيجه كار يك بسته بهداشتي و ارزان با تيراژ مناسب و با استفاده از حداقل نيروي انساني است. بسته بندي با  دستگاه ترموفرمینگ بيشتر براي قطعات و مواد غذايي به شكل جامد مانند: سالاد، ترشیجات، شورجات، سبزیجات، میوه جات و … كاربرد فراواني دارد .

 

 

 

در دستگاه ترموفرمینگ ابتدا ورق ترموپلاستیک تا دمایی که نرم و شکل پذیر شود حرارت می بیند و سپس به فرم ظرف مورد نظر تبديل مي شود. در ادامه بسته به نياز، سيستمی براي جاگذاری اتوماتيك يا فضايی براي جاگذاری دستی محصول در داخل ظرف در نظر گرفته مي شود و سپس ظرف به قسمت سيل حرارتی انتقال مي يابد كه روكشی از جنس آلومينيوم يا پليمر متالايز بر روی آن دوخت مي شود. لازم به ذكر است در حين اين عمليات امكان وكيوم هوا و تزريق گاز بی اثر به داخل ظرف امكان پذير است، در نهايت با برش خوردن ظرف از ورق پلاستيكی اوليه اوپراسيون به پايان مي رسد .

 

 

 

اغلب مواد ترموپلاستیک از قبیل مواد تک لایه و چند لایه قابل ترمو فرم شدن می باشند. تولید ظروف چند لایه با خواص ویژه را نیز می توان با هزینه اندک با این روش تولید کرد .

 

دستگاه ترموفرمینگ اتوماتیک را می توان به عنوان جایگزینی برای قالب گیری تزریقی ظروف دهانه باز استفاده کرد. در این روش از وسایل مکانیکی، خلاء، فشار و یا ترکیب آنها برای شکل دهی به پلاستیک استفاده می شود .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کلمات کلیدی :

دستگاه – ماشین – بسته بندی – ترموفرمینگ – ظرف – آماده – یکبار – مصرف – تکنفره – سالاد – الویه – سبزی – آب – سس – مربا – کره – عسل – پنیر – برگر – بیف – گوشت – مرغ – ماهی – ناگت – شکلات